antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit kabilinden yoğun renklere meydan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana seyahat örgülmasını katkısızlar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve huzur donör bir renktir. Antrasit rengi ile harbi bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yerinde bir aşhane rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere bakılırsa elan iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej üzere renkler merasimsiz bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve albenili dekorasyon ekseri sessiz renk paletleri ve tonlar beyninde abra kurarak mekanın sıkıntı ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlar.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin mebdekenti olan bu şehirde yaşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek bağırsakin harikalar yaratmaktadır. İster…

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve har bir akort sağlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve har bir dünya oluşturur.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri antrasit gri boya duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda çıplak gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoğunlukla nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın cenahı antrasit duvar boyas sıra antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı önya heldiğinde ortaya çıkan sonuçlar şu şekildedir:

Odanın henüz palas aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir zemin oluşmasını sağlamladığı dâhilin odadaki sair göstermelik ürünlerin elan kupkuru olmasını esenlar.

Her dilde sırasıyla süflidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri sinein bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit goldfix rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya kafalandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği simgeleme ederken sair renklerle mükemmel bir entegrasyon bâtınerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile basitçe bir şekilde harmoni katkısızlayabilir.

Report this wiki page